Was Martin Luther King, Jr., really a hero? Was he a tool utilized by the United States Government for certain purposes, discarded when he became too influential? Who was he, really? Who made his career what it was? Robert Kennedy? George Corley Wallace? Herbert Hoover? Just to what degree has United States History been a series of carefully orchestrated since 1898? 1913? 1919? 1933? What is real and what is fantasy? How much of the fantasy was staged, scripted, and professionally performed? 9/11/2001 almost certainly was. How about Waco 1993 & Oklahoma City 1995? World Trade Center 1993? Dar es Salaam & Nairobi 1998? How many national elections? And since when?


Martin Luther King Pop Quiz (shamelessly plagiarized, ironically enough, from: http://martinlutherking.org/king_trivia.html)

How much do you really know?

Here’s a little MLK quiz to coincide with the upcoming MLK holiday.
Enjoy!

——————————

Many Americans don’t know enough about MLK. After taking this quiz, you will see how little the schools, news media and political establishment have told you about the only American with his own
holiday.

1) Name the judge who has sealed King’s FBI surveillance file until
the year 2027.

Answer: The Honorable John Lewis Smith, Jr.

2) According to whose 1989 biography did King spend his last night on
earth in an adulterous liaison?

Answer: Reverend Ralph Abernathy. “And the Walls Came Tumbling Down”

3) According to whose 1989 biography did King spend his last morning
on earth physically beating a woman?

Answer: Reverend Ralph Abernathy. “And the Walls Came Tumbling Down”

4) Who was the U.S. Attorney General who ordered the FBI to wiretap
King?

Answer: Robert F. Kennedy

5) Who was the Assistant Director of the FBI who wrote a letter to
Sen. John P. East (R-NC) describing King’s conduct of “orgiastic and
adulterous escapades, some of which indicated that King could be
bestial in his sexual abuse of women.”

Answer: Charles D. Brennan

6) Who called King a “hypocrite preacher.”

Answer: President Lyndon B. Johnson

7) What U.S. newspaper reported that King had plagiarized his
doctoral thesis at Boston University.

Answer: The Wall Street Journal

8) Whom did King plagiarize in more than 50 complete sentences in his
doctoral thesis?

Answer: Dr. Jack Boozer

9) Who was the Chairman of the National Endowment for the Humanities
who purposely suppressed knowledge of King’s plagiarism of his
doctoral thesis?

Answer: Lynne Cheney, wife of Vice President Richard Cheney

10) What was Martin Luther King’s real name?

Answer: Michael King, Jr. In 1935 his father, Michael King, declared
to his congregation that he wound henceforth be known as Martin
Luther King and his son would be known as Martin Luther King, Jr.

11) In his first public sermon at the Ebenezer Baptist Church in 1947
who did King plagiarize?

Answer: Harry Emerson Fosdick

12) Name the man who served as King’s personal secretary from 1955 to
1960, had joined the Young Communists League at New York City College
in 1936, went to prison for draft evasion in 1944, and in 1953 was
sentenced to 60 days in jail in California “lewd vagrancy and
homosexual perversion.”

Answer: Bayard Rustin

13) According to whom had King “privately described himself as a
Marxist.”

Answer: His biographer, David J. Garrow

14) Who edited King’s book Stride Toward Freedom?

Answer: Communist Stanley Levison

15) Who made the following speech?

That’s exactly what we mean– from every mountain side, let freedom
ring.Not only from the Green Mountains and White Mountains of Vermont
and New Hampshire; not only from the Catskills of New York; but from
the Ozarks in Arkansas, from Stone Mountain in Georgia, from the Blue
Ridge Mountains of Virginia –let it ring not only for the minorities
of the United States, but for the disinherited of all the earth–from
every mountainside, LET FREEDOM RING!

Answer: Archibald Carey, 1952

——————————

If you got no questions correct it means that you are exactly the kind of ignorant citizen your government desires.

1-3 questions correct means you could be dangerous.

4-6 questions correct means you must read to much.

7-10 questions correct means you must value historical correctness instead of political correctness. Congratulations!!

11 or more questions correct means you’ve been reading this website and learned the truth. 

Now it’s up to you to tell others the truth.

MLK Pop Quiz Martin Luther King Pop Quiz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s